ART IS A MATTER OF THE HEART

News

Financier TINKA zegt per direct medewerking aan de Kunstkoop Regeling op.

Financier TINKA zegt per direct medewerking aan de Kunstkoop Regeling op.

lees meer
Astrid Verhoef exposeert in Amsterdam

Koster Fine Art Gallery presenteert in samenwerking met Atelier K84 van 5 april tot en met 11 mei 2024 een solo-expositie van Astrid Verhoef (1973). Als primeur toont de galerie een groot overzicht van haar bekroonde serie 'Human//Nature'

lees meer
KunstRAI 2024

Van woensdag 27 maart tot en met maandag 1 april 2024 (Paasweekend) staan we op de 39e editie van de KunstRAI / Art Amsterdam, met een met een bijzondere selectie kunstenaars uit onze galerie, Isabelle van Zeijl, Astrid Verhoef, Judith Walland, Judith Wiersema, Marie Claire Greve, Willem Bakhuys Roozeboom en een aangrenzende solo stand van Alex Timmermans met nieuwe kunstwerken uit zijn unieke Titanium collectie 'Deep into Color'.

lees meer
Fotografie met een Schildersziel

Fotografie met een schildersziel van de kunstfotografe Marie Jeanne van Hovell tot Westerflier nog tot 14 april te zien in Museum Slager te 's-Hertogenbosch.

 

lees meer
Expositie Waterspiegel Maartje Roos nog tot 25 februari a.s.

Water Spiegel

Bekijk de wereld door de ogen van artistiek fotograaf Maartje Roos. Haar zorgvuldig gecomponeerde beeldcreaties houden ons een spiegel voor. Soms om terug te kijken, naar 100 jaar geleden bijvoorbeeld. Of juist met een blik op de toekomst: hoe ziet onze omgeving er dan uit?

lees meer
PAN Amsterdam 2023

Kom langs op onze stand (nr. 112) en laat u verwonderen door onze nieuwe kunstenaars Isabelle van Zeijl, Silvio Zangarini en Astri Blokbergen, het prachtige nieuwe werk van Alex Timmermans, Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier, Maartje Roos, Tina Trumpp en de tijdloze zwart-wit portretten van Terry O'Neill.

lees meer
Overzichtstentoonstelling Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier

Van 23 juni t/m 24 september is de overzichtstentoonstelling Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier – Schilderen met een lens te zien in Museum JAN in Amstelveen. Deze tentoonstelling geeft een beeld van het rijke en diverse fotografische oeuvre dat Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier (1953) in 25 jaar heeft opgebouwd.

lees meer
Overzichtstentoonstelling Terry O'Neill

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert van 4 februari tot en met 10 september 2023 een overzichtstentoonstelling van de Britse celebrity fotograaf Terry O’Neill (1938-2019). De expositie FAMOUS toont meer dan 125 portretten van internationale muzieklegendes, filmsterren en mode-iconen uit met name de jaren '60 en '70. Naast exclusieve colourised editions ligt de focus op klassieke zwart-wit portretten.

lees meer
Collectors Box van Tina Trumpp

Een primeur in de galerie is de luxe 'Collectors Box' van Tina Trumpp. De box is bekleed met zwart linnen, voorzien van een zilveren reliëfprint en wordt geleverd op een plexiglazen tafelstandaard.

lees meer