ART IS A MATTER OF THE HEART

News

Fotografie met een Schildersziel

Fotografie met een schildersziel van de kunstfotografe Marie Jeanne van Hovell tot Westerflier nog tot 14 april te zien in Museum Slager te 's-Hertogenbosch.

 

lees meer
Expositie Waterspiegel Maartje Roos nog tot 25 februari a.s.

Water Spiegel

Bekijk de wereld door de ogen van artistiek fotograaf Maartje Roos. Haar zorgvuldig gecomponeerde beeldcreaties houden ons een spiegel voor. Soms om terug te kijken, naar 100 jaar geleden bijvoorbeeld. Of juist met een blik op de toekomst: hoe ziet onze omgeving er dan uit?

lees meer
PAN Amsterdam 2023

Kom langs op onze stand (nr. 112) en laat u verwonderen door onze nieuwe kunstenaars Isabelle van Zeijl, Silvio Zangarini en Astri Blokbergen, het prachtige nieuwe werk van Alex Timmermans, Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier, Maartje Roos, Tina Trumpp en de tijdloze zwart-wit portretten van Terry O'Neill.

lees meer
Overzichtstentoonstelling Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier

Van 23 juni t/m 24 september is de overzichtstentoonstelling Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier – Schilderen met een lens te zien in Museum JAN in Amstelveen. Deze tentoonstelling geeft een beeld van het rijke en diverse fotografische oeuvre dat Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier (1953) in 25 jaar heeft opgebouwd.

lees meer
Overzichtstentoonstelling Terry O'Neill

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert van 4 februari tot en met 10 september 2023 een overzichtstentoonstelling van de Britse celebrity fotograaf Terry O’Neill (1938-2019). De expositie FAMOUS toont meer dan 125 portretten van internationale muzieklegendes, filmsterren en mode-iconen uit met name de jaren '60 en '70. Naast exclusieve colourised editions ligt de focus op klassieke zwart-wit portretten.

lees meer
Collectors Box van Tina Trumpp

Een primeur in de galerie is de luxe 'Collectors Box' van Tina Trumpp. De box is bekleed met zwart linnen, voorzien van een zilveren reliëfprint en wordt geleverd op een plexiglazen tafelstandaard.

lees meer
Maartje Roos winnaar van de prestigieuze PX3 Prix de la photographie

Maartje Roos winnaar van de prestigeuze fotoprijs 'PX3 Prix de la photographie, Paris'
voor haar serie 'Cultureel Levend Erfgoed'.

lees meer
Nieuw werk van Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier

Contemplation #51 van Marie-Jeanne is in de zomermaanden tot stand gekomen en laten je genieten van pastellen en zomerse kleuren.

lees meer
Zomerexpositie Astrid Verhoef in De Mess

Zomer expositie Astrid Verhoef in DeMess in Naarden-Vesting, vanaf zaterdag 9 juli tot en met 4 september 2022.

 

lees meer